burda Müşteri Yorumları, En güncel Şişme bebek müşteri yorumları.
0 216 330 12 33 - 0 535 670 12 33 0 216 330 12 33 - 0 535 670 12 33
Sitede Ara
Adınız :
Yorumunuz :



Avatar
Mustafa - K 13.2.2019 12:50:34

Sitenizden 2 gün önce alış veriş yaptım bir ürün aldım bire bir aynı ürün geldi teşekkür etmek için yorum yazmak istedim o yüzden diyer alış veriş yapmak isteyen müşteriler gönül rahatlıyla sipariş verebilir ben memnun kaldım teşekkür ederim hayırlı işler dilerim.

Avatar
Burhan -D 11.2.2019 12:12:17

Selamlar serdar bey ürünü kargo şubesinden teslim aldım çok teşekkür ederim serdar bey.

Avatar
Halit - U 8.2.2019 10:01:57

Merhaba sabah radyo dinlerken sizin reklamınız geçti bu kampanyalı ürün varmış scarlett olan birde lella olan ürün saçlı biri siyah saçlı biride sarı saçlı bu ürünler kampanyalıymış ben bir adet sipariş verdim istanbul içi maltepe kaç saatte elime ulaşır acaba ?

Site Yöneticisi 2019-02-08 10:03

Halit bey evet bu iki ürün kampanyalı efendim maltepe en geç 2 saat içinde özel motor kurye ile adresinize teslim edilir daha erkeknde olabilir efendim.

Avatar
Yavuz - G 7.2.2019 13:27:27

Selamlar ben yavuz bursa osmangaziden serdar bey çok teşekkür ederim kampanyalı ürün kargo şubesine geldi ben gidip teslim aldım ilgi ve alakanız için çok çok teşekkür ederim.

Avatar
Hatice - D 5.2.2019 08:25:55

Selam erkek arkadaşımın doğum günü hediyesi şişme manken alıcam burda en güzel ürün sanırım sbk02 olan ürün kampanyalı ve indirime girmiş ben bir adet sipariş verdim kaç gün içinde teslim alabilirim kargo şubesinden?

Site Yöneticisi 2019-02-05 08:27

Kargonuz iki gün içinde kargo şubesine ulaşır ve saçlı üründür güzel ve kullanışlı ve uygun kampanyalı bir üründür.

Avatar
Davut -E 5.2.2019 08:23:06

Merhaba serdarbey ben ürünü kargo şubesinden teslim aldım teşekkür ederim.

Avatar
Cemil - P 30.1.2019 09:40:40

Başka sitelerde ucuz ucuz yazıyolar milleti dolandırıyolar ben bu siteden sipariş verdim hiç bir sorun yaşamadım ve isterseniz kontrollü gönderimde yapıyolar bu sitenin müşteri temsilcisi serdar bey çok mütavazi ve anlayışlı ve en uygun ürünleri müşteriye anlatıyor benden tavsiye gönül rahatlıyla burdan sipariş verebilirsiniz en güzeli bilgi de alabilirsiniz müşteri temsilcisi serdar beyden on numara müşteri temsilcisi çok tşk ederim kendisine.

Avatar
Latıf - D 30.1.2019 09:34:39

Kargodan teslim aldım ürünü tşk ederim.

Avatar
Selim - M 29.1.2019 12:56:05

Serdar bey kargo şubesinden teslim aldımürünü bilginiz olsun çok teşekkür ederim.

Site Yöneticisi 2019-01-29 12:56

Reca ederiz efendim biz tşk ederiz.

Avatar
Aydın - M 28.1.2019 14:28:12

Merhaba kolay gelsin serdar bey ben sabah istanbul ümraniye bir sipariş vermiştim motor kurye ile ürün geldi kardeş çok teşekkür ederim bire bir aynısını yollamışsın ilgin için çok sağol.

Avatar
Arzu - K 17.1.2019 14:50:00

Merhaba kolay gelsin ben kuzenime bi şaka yapmak istiyorumda burda ki ürünlere baktım bir ürün var SBK01 Bu üründen sipariş vermek istiyorum istanbul içi üsküdar kaç saatte elime ulaşır acaba bilgi rica edicem.

Site Yöneticisi 2019-01-17 14:50

Arzu hanım 30 dk içinde teslimat sağlarız bize yakın olduğunuz için özel motor kurye ile hızlı teslimat yapabiliriz.

Avatar
Mahmut - G 16.1.2019 10:05:42

Selam merhaba kolay gelsin ben bir ürün sipariş vercem ve bu ürünü farklı sitelerde araştırdım ve en uygun fiyat veren sizin site ben bugün sipariş versem kaç saat içinde teslim olur bana bu SBK01 BU ÜRÜNDEN İSTİYORUM VE KONTROL EDİP TESLİM ALICAM İSTANBUL MALTEPE EN KISA SÜREDE ELİMDE OLMASINI İSTİYORUM.

Site Yöneticisi 2019-01-16 10:07

MAHMUT BEY EN GEÇ 2 SAAT İÇİNDE ÜRÜN TESLİM EDİLİR EFENDİM DAHA ERKENDE OLABİLİR ÜÇRETİNİ ÖDEMEDEN KAPIDA KONTROL EDİP ONDAN SONRA ÖDEMESİNİ YAPABİLİRSİNİZ BİZİ TERCİH ETTİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.